Over ons

Wijnhuis Weert , bijna 500m2 meter groot, is gevestigd in het winkelcentrum Moesel, waar u GRATIS kunt parkeren. Wij hebben een uitgebreid assortiment wijnen, binnen-en buitenlands gedistilleerd, bieren en frisdranken. Wij zijn in de verre omgeving bekend om onze wijnen, afkomstig uit alle wijnlanden in de wereld. Omdat wij lid zijn van een unieke organisatie DE WIJNPROEVERS, zonder dure kantoren of betaalde krachten, kunnen wij onze wijnen, zonder tussenkomst, rechtstreeks leveren. Bekijk onze webshop voor een greep uit ons assortiment

Spirit v/d Maand

Proefcourant

Bier v/d Maand

Geef een Kadobon

Weet u niet waarmee u uw relatie, kennis of vriend mee blij kan maken? Dan is een cadeaubon van de Wijnproevers een uitstekende keuze. Een feestelijk verrassing, die altijd wordt gewaardeerd. De cadeaubon is inwisselbaar in Nederland bij alle aangesloten Wijnproevers.

Bekijk onze webshop

Online wijn kopen is ook een van de mogelijkheden, bij Wijnhuis Weert. Natuurlijk kunt u de webshop ook gebruiken, als voorbereiding om naar de winkel te komen. Een keer geen tijd? Dan is de webshop de uitgesproken mogelijkheid om toch uw wijn thuis te ontvangen. Natuurlijk ook gemakkelijk voor uw vrienden en familie die niet in deze omgeving wonen.

Relatiegeschenk

Wijnhuis Weert schenkt veel aandacht aan originele geschenken. Of het nu voor een relatie is, of een goede vriend(in), wij maken er altijd een mooi en passend cadeau van.