Skip to main content

Verhuur

Voor feestjes en partijen bent u bij ons aan het goede adres.

Tapverhuur

Heeft u een (verjaardags)feestje, een receptie, BBQ of een ander gezellig samenzijn? Dan is het hebben van voldoende dranken en een gevarieerd drankenpakket een must. Daarvoor bent u bij Wijnhuis Weert aan het juiste adres. Wij kunnen het complete drankenpakket voor uw feest verzorgen. Wijn (rood, wit, rosé), bier, fris en gedistilleerde dranken.

Snelkoeler

Tafeltap

Als u meer personen verwacht (tot ca.25/30 bierdrinkers) kunt U heel goed uit de voeten met onze snelkoeler. Dit is een heel professionele en tevens compacte tap met een capaciteit van ca. 90/100 glazen per uur. Bijgeleverd worden een spoelbak met borstel en lekbak. Kortom, alles wat U verder nodig heeft om te tappen.

Fijn om te weten

Verhuur van tap alleen in combinatie met bier. Naast tapverhuur hebben wij ook verhuur van koelkasten en statafels. Indien u interesse heeft, kunt u een prijslijst opvragen via de mail of telefonisch.

Inbegrepen bij taphuur

Viltjes en glaswerk uitsluitend voor bestelde dranken (gratis). Glaswerk is in bruikleen voor de dranken die worden afgenomen. Glaswerk schoon retour, anders worden hiervoor reinigingskosten in rekening gebracht.

Retouren van dranken

In overleg met u wordt bekeken wat er nodig is voor een feest, zodat u niets tekort komt. Ongeopende dranken mogen kosteloos retour.
Meer dan de helft ongeopend retour? Geen probleem! Wel rekenen wij hiervoor dan handelingskosten.