Heeft u een (verjaardags)feestje, een receptie, BBQ of een ander gezellig samenzijn? Dan is het hebben van voldoende dranken en een gevarieerd drankenpakket een must. Daarvoor bent u bij Wijnhuis Weert aan het juiste adres. Wij kunnen het complete drankenpakket voor uw feest verzorgen. Wijn (rood, wit, rosé), bier, fris en gedistilleerde dranken.

Tapbuffet met spoelbak

Deze mobiele bar op wielen maakt uw feest echt compleet. De capaciteit van dit buffetje is groter dan die van de snelkoeler en U heeft het gemak van een ingebouwde spoelbak, een ruim blad om glazen op te zetten en een ingebouwde waterkraan (aanvoer via tuinslang).

Snelkoeler

Tafeltap

Als U meer personen verwacht (tot ca.25/30 bierdrinkers) kunt U heel goed uit de voeten met onze snelkoeler. Dit is een heel professionele watergekoelde tap met een capaciteit van ca. 90/100 glazen per uur. Bijgeleverd wordt een spoelbak met borstel, lekbak, koolzuur en alles wat U verder nodig heeft om te tappen.

Fijn om te weten

Verhuur van tap alleen in combinatie met bier. Tapbuffet wordt thuis gebracht en opgehaald. Snelkoeler en Cooltap niet. Indien wij moeten brengen en ophalen, worden hiervoor kosten in rekening gebracht.
Naast tapverhuur hebben wij ook verhuur van koelkasten en staantafels.
Indien u interesse heeft, kunt u een prijslijst opvragen via de mail of telefonisch.

Inbegrepen bij taphuur

Koolzuur voor geleverde vaten (gratis)

Viltjes en glaswerk uitsluitend voor bestelde dranken (gratis).
Glaswerk is in bruikleen voor de dranken die worden afgenomen. Glaswerk schoon retour, anders worden hiervoor reinigingskosten in rekening gebracht.

Retouren van dranken

In overleg met u wordt bekeken wat er nodig is voor een feest. Dranken die over zijn, mogen dan kosteloos retour. Vaten bier kunnen alleen retour worden genomen, indien de verzegeling er nog op zit.