Skip to main content

Antiche Terre

Rond het Gardameer in Italië worden de mooiste wijnen gemaakt. De witte Lugana en de rode Valpolicella staan in Italië bekend als prachtige wijnen aan tafel. De Wijnproevers zorgen ervoor dat je voordelig kunt genieten van deze fantastische wijnen.

Puur Genieten!

Aanbieding geldig tot en met 31 maart 2022 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Antiche Terre, Lugana Veneto, Italië, 2021

Heerlijke witte wijn gemaakt van Trebbiano druiven. Sur Lie gelagerd wat zorgt voor een volle body. Lichtgeel van kleur. Mooie tropische smaak met frisse minerale tonen, witfruit en een fl orale tonen. Een lange frisse afdronk. Bij schaal- en schelpdieren (kreeft!) en gegrilde visgerechten.

Van 9,99 nu voor 8,99!

Antiche Terre, Valpolicella Superiore Veneto, Italië, 2021

Gemaakt van de lokale Corvina Veronese, Corvinone en Rondinella. Wijn met een volle body en zeer aangename fruitige tonen. Kersen en ander rood fruit met een vleugje kruiden. Zachte afgeronde tannine en een aangenaam kruidige afdronk. Bij pasta en pizza.

Van 8,99 nu voor 7,99!

Antiche Terre, Ripasso della Valpolicella Veneto, Italië, 2021

Deze Valpolicellawijn krijgt een tweede gisting op de most van de beroemde Amarone, wat zorgt voor een enorme concentratie en intensiteit. Lagering van 12 maanden op Frans eiken geeft een drogend karakter wat zorgt voor een geweldige balans met de zwoelheid van deze wijn. De smaak is vol, zacht en aangenaam met kersen, chocolade en verse kruiden. Liefkozende door de Italianen wel eens baby Amarone genoemd’. Bij eend, gegrilde beef en charcuterie.

Van 12,99 nu voor 10,99!