Skip to main content

Al jaren ontstijgen de wijnen van Paul Mas de rest in de Languedoc-Roussillon. En de allerbeste wijnen komen van de zogenaamde “Single Vineyard”. Dat zijn wijnen van slechts één unieke wijngaard binnen het Domain Paul Mas Estate. Deze worden dan ook selectief gebruikt voor de Reservé serie. Sla jouw slag met deze korting!

Alle drie nu van 9,99 voor 8,49 per fles!

Puur Genieten!

Aanbieding geldig tot en met 31 maart 2022 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Paul Mas, Viognier Reservé, Single Vineyard Pays d’Oc, Frankrijk, 2021

Verleidelijk bouquet met aroma van abrikoosjes, perzik en witte bloemen, lichtjes exotisch. Vet en boterig in de mond met wederom abrikozenvlaai en perziken in de hoofdrol. Mollig, maar toch voldoende fris. Drink bij geroosterde kip, ratatouille en andere Mediterrane gerechten.

Paul Mas, Merlot Reservé, Single Vineyard Pays d’Oc, Frankrijk, 2020

Jeugdig robijnrode kleur, dynamisch tranend. Aromapakket van rode bessen coulis met pruimedanten. Vol van smaak, met veel kersen en bessen, mooi rond en zacht. Een wijn voor bij de barbecue én open haard, bij uiteenlopende vleesgerechten.

Paul Mas, Pinot Noir Reservé, Single Vineyard Saint Hilaire, Pays d’Oc, Frankrijk, 2021

Deze Pinot Noir heeft een lichtrode kleur en Bourgogne-achtig bouquet met impressies van rode kersen, pruimen, gerookte bacon en kruidnagel. In de mond veel bosfruit en rijpe kersen, vlezig en soepel met zachte tannine en zwoele afdronk. Bij coq-au-vin en gebakken tonijn.