Rucola, geitenkaas, aardbei, perzik, balsamico, stokbrood Wijn: Pipoli Bianco, Greco-fiano, Basilicata, Italië, 2024 Recept voor 4 personen Benodigdheden Voor de geitenkaas: 12 schijfjes geitenkaas (voorgerecht) 24 schijfjes geitenkaas (hoofdgerecht) 2…
Read More
Kalfscarpaccio, zoet/zure groente, tonijnmayonaise, gefrituurde kappers met verse toast Wijn: Biscardo Rosapasso, Veneto Bianco Italië, 2024 Recept voor 12 personen Benodigdheden Voor de kalfsmuis: 1 kalfsmuis van moerkalf 100 g…
Read More
Aspergesoep met een salade van gekookte ham Het wit van prei, gepocheerd ei en croutons Wijn: Juan gil, Honoro Vera, Verdejo, Rueda, Spanje, 2024 Recept voor 12 personen Benodigdheden Voor…
Read More
Asperges, aardbei, radijs, kokos, ei, kaas Wijn: Biscardo, Oropasso, Veneto, Bianco, Italië, 2023 Recept voor 6 personen Benodigdheden 500 gr witte asperges 400 gr aardbeien 250 gr radijs 200 gr…
Read More