Skip to main content
UNWRAPP Bokbierbox 4x33cl

UNWRAPP Bokbierbox 4x33cl

Welkom bij Unwrapp, de revolutionaire bierboxmaker die je nog nooit eerder hebt gezien! Onze missie is het verrijken van het leven van consumenten door hen mee te nemen op een ontdekkingsreis naar nieuwe smaken.

Wat zit er in een Unwrapp-box? Elke box bevat 4 blikjes van 33 cl en de inhoud wisselt telkens, dus je weet nooit van tevoren wat je krijgt. Daarnaast zitten er 10 kaarten in de box, elk bier heeft zijn eigen productkaart, er is een kaart met uitleg over de bierstijl en een kaart die verwijst naar andere boxen. Online kun je nog meer content vinden. En niet te vergeten, de eyecatcher van Unwrapp is een unieke tinplate (metalen wandbord) waarop de samenwerking met de 8 brouwerijen zichtbaar is. Het draait bij ons niet om concurrentie, maar om verbinding.

Waarom Unwrapp? Nou, bierdrinkers vinden bier gewoon lekker, maar zijn niet per se actief geïnteresseerd. Ze hebben echter wel een mening over bier. Ze zijn geneigd om te variëren op basis van vrienden, een merk of een barman, maar kiezen meestal voor een pils. Ze zijn bereid om te betalen voor kwaliteit en consumeren specifieke merken die zij als hoogwaardig beschouwen, maar delen dit niet op Instagram.

De bierliefhebber daarentegen is vooruitstrevend en gebruikt biermerken om zijn imago op te bouwen, vaak via Instagram. Ze zijn meer gericht op het merk en design dan op de smaak van het bier. Ze variëren in verschillende bierstijlen, maar vermijden niches zoals zware imperial stouts. Bij het kopen van pils kiezen ze vaak voor een lifestyle merk.

En dan hebben we nog de bierexperts, oftewel de beergeeks. Zij houden ontzettend veel van bier en zijn echte 'innovators' op het gebied van bier. Ze drinken veel en variëren in alle segmenten, van Oaked aged barley wines tot imperial milkshake stouts tot trappistenbieren uit de supermarkt. Ze worden vooral getriggerd door brouwerijen, smaak en verhaal, en delen hun ontdekkingen graag op Untappd.

Bij Unwrapp willen we de bierdrinker het hele jaar door verrassen en uitdagen met goede kwaliteit, mooie verhalen en nieuwe smaken. Onze pijlers zijn kwaliteit, smaak, beleving en duurzaamheid. We doen geen enkele concessie aan kwaliteit en zijn volledig onafhankelijk. Ons eerste selectieproces is gebaseerd op Untappd-ratings, ongeacht het aantal ratings. Vervolgens kiest een panel van gediplomeerde biersommeliers de beste bieren op kwaliteit tijdens een blinde proeverij. Merken zijn onzichtbaar voor de consument bij aankoop van een Unwrapp-box, dus we selecteren niet op basis van herkomst of grootte van de brouwerij. Het enige wat telt is dat de bieren van de hoogste kwaliteit zijn.

Bij Unwrapp draait het om de consument. Wat bieden we jou? Allereerst draait het bij ons om de smaak. Alle bieren in onze boxen worden blind geproefd, dus alleen de beste kwaliteit komt in de selectie terecht. Daarnaast zorgen we voor een unieke beleving door de verhalen achter de bieren bij jou thuis te brengen. We laten de brouwer vertellen wat het bier zo bijzonder maakt en over de brouwerij waar het gebrouwen is. En als je een Unwrapp-box koopt, draag je ook bij aan het steunen van duurzame initiatieven die wij een warm hart toedragen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Unwrapp. Onze box is 100% recyclebaar, de sleeve om de box is gemaakt van gerecycled papier, de productkaarten zijn ook van gerecycled papier. Het krimpfolie rondom de blikjes is gemaakt van koolstof en waterstof (polyolefine) en de inkt is biologisch afbreekbaar. De blikjes zijn 100% recyclebaar en hebben zelfs statiegeldverplichting. Met de aankoop van Unwrapp-boxen steun je ook duurzame initiatieven.

Bij Unwrapp draait alles om jou, de bierdrinker. We willen je verrassen, uitdagen en laten genieten van kwaliteit, verhalen en nieuwe smaken. Dus laat je meenemen op onze unieke ontdekkingsreis naar de wereld van bier. Unwrapp: altijd goed! 

UNWRAPP wordt eind juli gelanceerd en komt bijna maandelijks met een nieuuwe box. We bieden nu de mogelijkheid aan om de 2e box in de range, de Bokbier box, alvast per voorinschrijving beschikbaar te stellen. Elke editie heeft namelijk een gelimiteerde oplage. Wat zit er in een Unwrapp-box? Elke box bevat 4 blikjes van 33 cl en de inhoud wisselt telkens, dus je weet nooit van tevoren wat je krijgt. Daarnaast zitten er 10 kaarten in de box, elk bier heeft zijn eigen productkaart, er is een kaart met uitleg over de bierstijl en een kaart die verwijst naar andere boxen. Online kun je nog meer content vinden. En niet te vergeten, de eyecatcher van Unwrapp is een unieke tinplate (metalen wandbord) waarop de samenwerking met de 8 brouwerijen zichtbaar is. Het draait bij ons niet om concurrentie, maar om verbinding. https://www.youtube.com/shorts/D1xvWPSO5aA

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  7.4
 • Volume
  1.32
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  4