Skip to main content
Moersleutel Maple Plumber

Moersleutel Maple Plumber

 Maple, pecan and coffee stout 11%  

Stap binnen in de wereld van Maple Plumber, onze Maple Pecan Coffee stout – een ware symfonie van zoetigheid en diepte. Net zoals een vakkundige loodgieter leidingen verbindt voor een gestage stroom, zo zorgt deze pastry stout voor een vloeiende stroom van kilo's verse esdoornsiroop, op maat gemaakte speciale koffie en vers geroosterde pecannoten rechtstreeks in je glas.

Voor dit bier hebben we gekozen voor zowel Engelse mouten als gist. De mout verrijkt het brouwsel en voegt lagen van boterige, houtachtige vanille-achtige zoetheid toe. De gist brengt subtiele fruittonen met zich mee, waaronder rode appel, peer en rode vruchten. Een snufje zout en speciale koffie om de donkere smaken te versterken en de focus van het basisbier op Engelse geroosterde mouten te benadrukken. We hebben een uniek proces van terugzoeten gebruikt door de esdoornsiroop in een later stadium van het brouwproces toe te voegen, waardoor de heerlijke zoetheid behouden blijft. Proost op de Maple Plumber – een verhaal verteld in elke slok!

Vanaf het moment dat je Maple Plumber aan je lippen zet, word je begroet met een rijke tapestry van smaken. De verse esdoornsiroop biedt een delicate, zoete voorsprong, die prachtig samenvloeit met de diepte van de op maat gemaakte speciale koffie en de aardse tonen van de vers geroosterde pecannoten. De Engelse mouten brengen een boterige, bijna houtachtige vanille-achtige zoetheid naar voren, die de complexiteit van het bier verhoogt.De subtiele fruitige noten van de gist, zoals rode appel, peer en rode vruchten, dansen lichtjes op de achtergrond, en voegen een frisse laag toe aan de algehele ervaring. Een vleugje zout prikkelt de smaakpapillen en versterkt de donkere, geroosterde smaken, waardoor de diepte van het bier nog meer wordt benadrukt. En dan is er de koffie – niet zomaar een toevoeging, maar een zorgvuldig gekozen element dat de donkere, geroosterde mouten naar een hoger niveau tilt.Elke slok van de Maple Plumber is als een ontdekkingsreis door een rijk en gelaagd landschap, waar elke smaak zijn eigen verhaal te vertellen heeft. Het is een bier om langzaam van te genieten, om elke nuance en elk detail te koesteren. Cheers to the Maple Plumber – een vloeibare ode aan de ambacht en de zoetheid van het leven! 

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  11
 • Volume
  0.44
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12